"Idén végre fellép egy igazi power metal ikon, a finn Stratovarius, de jönnek a népszerű skót kalózok, az Alestorm is. Az USA-ból érkezik a death/core nagyágyúja a Carnifex, a Crowbar, a Texas In July és az Auburn. A punk vonalat erősíti az angol legenda, a G.B.H. és a szlovák Konflikt zenekar is. Az első magyar meghívottak nevei is napvilágot láttak már, a klasszikus metal Pokolgép, a több mint két évtizede létező, legendás punk banda a HétköznaPI CSAlódások, a három évtizede sikeresen munkálkodó Moby Dick is a fellépők között lesz. A folk metal rajongói akár egy napon nézhetik meg az Alestorm-mal a Dalriada, a Paddy and the Rats és a The Moon and the Nightspirit koncertjét. Egy igazi különlegesség is vár a publikumra, mert sok-sok év után először áll össze egy fellépés erejéig Kalapács József és az OMEN zenekar. A koncerten együtt idézik fel a régi slágereket, és bemutatkozik a zenekar új énekese Koroknai Árpád is. A hardcore/deathcore szerelmeseinek külön dühöngőt építünk, a 100 m2-es, színpad nélküli Nuskull Pit-ben a legsúlyosabb pogó várja majd a 18 éven felülieket, olyan kuriózumokkal, mint az ex- HateSphere énekessel felálló dán Scarred By Beauty. A fellépők névsora folyamatosan bővül, nem árt figyelni a weboldalunkat és a facebookot.

A hetijegyek elővételben kedvezményesen 9.990 forintért kaphatóak egészen július 8-áig. Az ország más pontjáról és a határon túlról érkezők számára jó hír, hogy a MÁV-Start jóvoltából idén is 50% vasúti kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra jegyet váltók."

...

Kicsit kinyújtották az elővételes jegyvásárlást. Ez kiváló hír, meg kellene beszélni, így mikor óhajtunk jegyet venni. Akár csúsztathatjuk is a tervezet áprilisi dátumot... beszéljük meg.

Szerző: Szent.J.  2012.03.22. 10:44 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bfrm.blog.hu/api/trackback/id/tr414332573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szent.J. 2012.03.22. 10:46:14

Felőlem tolhatunk egy hónapot a vásárláson. Ráérünk májusban is megvenni, ha ez könnyítés, segítség. Persze tarthatjuk az eredeti tempót is, és már áprilisban jegytulajdonosok lehetünk.

podanigyorgy 2012.03.22. 11:39:55

@Szent.J.: Én még kérek egy hetet, akkor kapok elvileg választ, hogy tudok-e menni.

Szent.J. 2012.03.22. 13:01:57

@podanigyorgy: Semmi akadálya, pont ezért is írtam, hogy kapóra jött ez az elővételi lehetőség nyújtás... ;)

rober881 2012.03.22. 21:08:31

Részemröl mindegy a jegyvásárlás szoljatok ha rendeljük!Csak menjünk már!
süti beállítások módosítása