A Rockmaraton fesztivál mindig a felhasználóbarát fesztiválok közé tartozott, mert bármily meglepő mi magunk is a lecsúszóban lévő vidéki alsó középosztály részeként saját szűkre szabott pénztárcánkhoz próbáljuk alakítani a rendezvény árfekvését.

Az idei évben is tovább mélyülő válság ellen válságbüfékkel védekezünk! A tavaly nagy sikert aratott kezdeményezés keretében este 18 óráig a korsó sör és a vodka-narancs 250ft, a villányi vörösboros kóla 150ft, az IGAZI minőségi pálinkák mindössze 350 forintba fognak kerülni.

Mivel vendégeink az ország és az elcsatolt területek minden pontjáról érkeznek majd, a Máv-Start jóvoltából az útiköltségen is 50%-ot spórolhatnak. Nincs más dolguk, mint megvásárolni a menettérti (azaz retúr) jegyet Pécsre 50% alkalmi kedvezménnyel, és a helyszínen lepecsételtetni, hogy a visszaútra is érvényes legyen. A rockerek.hu szervezésében az idei évben is lesz rocker vonat, ami Budapestről indul, de csatlakozásokkal az ország bármely pontjáról elérhető. A Déli Pályaudvarról 13:16kor induló szerelvény hátsó fele csak a fesztivál vendégei számára lesz fenntartva, az egész heti jó hangulat megalapozásához kötelező!

A hetijegyet az idei évben is próbáltuk alacsonyan tartani, a hat teljes naphoz képest 9.990 forintos áron, ami egy napra leosztva mindössze 1665 Ft. Ráadásul az elővételi jegy idén egészen július 7-ig, szombatig megvásárolható, úgyhogy még lehet gyűjteni rá. Akinek így sem lesz elég pénze, az megveheti üdülési csekkel a helyszínen, kedvezményes jegyárban, ráadásul a csekkek érvényességét meghosszabbították 2012.12.31-ig. Fesztiválunk az elsők között szerződött le a SZÉP Kártya szolgáltatókkal is, így akár azzal is fizethet az érdeklődő a jegyért. Az elővételes bérlet SZÉP Kártyával történő megvásárlásához emailben kell felvenni a kapcsolatot a kollegáinkkal az info@rockmaraton.hu email címen. Ugyanitt regisztráljanak azok a határontúli testvéreink, akik jegyirodák hiányában nem tudják megvásárolni elővételben a hetijegyet. Ők a nevük, lakcímük és igazolványszámuk megadása után a helyszínen vehetik majd meg 9.990 forintos áron.

Ráadásul a miskolciak idén külön örülhetnek, mert a Hegyalja fesztivállal közös együttműködés keretében a közönség és a régiók összekapcsolása érdekében meghívjuk egymás városait a fesztiválokra. Tehát minden miskolci lakos számára a Rockmaraton idén ingyenes! Ha a lakcímkártyádon állandó lakcímnek (ideiglenes nem jó) Miskolc van feltűntetve, akkor a bejáratban elég felmutatnod és megkapod a hetijegyed. A nagy érdeklődésre való tekintettel az utolsó bulira az igazi fanatikusoknak egy különleges lehetőséget is ajánlunk. A korábbi évektől eltérően idén megvásárolhatóvá teszünk néhány VIP Pass-t, amivel a vendégeink egész héten beléphetnek a VIP területre, a büfében együtt ihatnak a fellépőkkel, használhatják a VIP kempinget és vizesblokkot. A Pass ára 9.990 Ft és csak a normál hetijeggyel együtt érvényes, a Ticketportal hálózatában már kapható, az érdeklődőknek nem ár sietni, mert a helyhiány miatt limitált példányban, mindössze 30 darab vár megvásárlásra. Nincs más hátra, mint előre, mindenki készüljön, alig 30 nap és kezdődik az utolsó Rockmaraton!  

Szerző: Szent.J.  2012.06.07. 13:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bfrm.blog.hu/api/trackback/id/tr774571502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása