Éppen Gyurival diskuráltunk a "fesztivál karaván" felszereléséről, mikor eszembe jutott a nagy ötlet, írjuk itt össze ki-mit tervez hozni. Így még tisztább lesz a kép, és a sofőr úr is jobban látja majd, mekkora utánfutót kell hozni?! :)

Tehát a magunk részét megbeszélve ott tartunk eddig, hogy 
- három sátor (Pisti, Gyuri, Peti)
- 3 liter pálinka (Jani)
- 30-40 üveg sör - hogy ne kelljen folyamatosan megállni sörért
- ...
- ...
- Lesz még egy hűtőtáska kaja, amit nem nagyon fogunk nyitogatni, csak a reggeli/esti kajálások alkalmával. Bízom benne, hogy a húsiparban dolgozó kollégák segítenek a beszerzésben. Gondolok itt májasra, felvágottra, vajra, paradicsomra, sajtra, ki tudja... amit megeszünk.
- Jack Daniels ?

Fasza lenne, ha mindenki beleférni egy hátizsákba, mert így is tele leszünk nagyon. 

És még egy dolog, pénteken Gyuri felé vesszük páran az irányt, jó lenne ha meglenne mindenkinek a belépőre a pénze. Így Gyuri meg tudná vásárolni hétfőn a jegyeket, amivel véglegesítjük menési szándékunkat. :)

Szerdán indulunk, ahogy a húsipar befejezte a napi evangéliumát, 7-8 körül ott kellene lenni. 

Szerző: Szent.J.  2012.06.05. 13:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bfrm.blog.hu/api/trackback/id/tr734566830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása