A legnagyobb színpad programja kész. Amit láthatunk majd az azért nem olyan rossz, bár a legizgalmasabb dolgok nem ott lesznek. Na de lássuk. 

Csütörtök: Kalapács - Moby Dick - Ossian - Pokolgép (elég erős magyar metal, persze ez bőven kihagyható)

Péntek: Bloody Roots - Wisdom - OMEN Kalapács Józsival - Stratovarius (a "sztárvendéget" gondolom meglessük)

Szombat: Rómeó Vérzik - Deák Bill Gyula - Lord - P. Mobil (Tunyogi halála után ki lett a P. Mobil énekese? - jó kérdés...)

Ami viszont engem kicsit jobban érdekel majd, az a kisebb mégmetálosabb helyszín. Monster Nagyszínpad - ez a neve.

Csütörtök: Nightquest - Kovbojok - Prosectura - Konflikt (SK) - Yellow Spots (ez egy dolog, a csütörtök úgyis az ivásról szól majd... )

Péntek: Tesstimony - itt van még egy szabad hely? - Origin (USA) - Suffocation (USA) - SKA-Pécs (itt a két amerikai banda kurva komoly lesz)

Szombat: Cadaveres - Watch My Dying - Akela - Carnifex (USA) - Auróra (Carnifex!)

Egy dolgot sajnálok nagyon, pontosabban kettőt, jobban hogy kimarad a Crowbar, kevésbé hogy a Soulfly is. Viszont ez a két banda mondjuk szerdán este játszik, kb. mindenki szabin lesz már szerdán, én és Robi biztosan, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de akár le is lehetne az este/éj leple alatt gurulni Pécsre. Éjszaka buli, reggel szállás elfoglalás. Persze ez csak egy kóbor ötlet, ráadásul a kipihent szerda délutáni mivoltom mondatja velem, igazából nem biztos, hogy kell négy éjszaka nekünk... :)

Itt amúgy a pontos kezdési időket is meg lehet találni. (link)

Szerző: Szent.J.  2012.04.26. 14:19 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bfrm.blog.hu/api/trackback/id/tr154474769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rober881 2012.05.02. 19:21:11

Igazábol engen persze minden program érdekel de nem gond ha éppen valamiröl lemaradunk a höségriado miatt!valahogy csak tul éljük.Persze a statot látni szeretném!nem lesz semmi para.azért jo lenne látni a régi magyarokat is
süti beállítások módosítása